Predstavljamo

Liniju za oporavak kose

šampon protiv opadanja kose 200ml

Organski šampon

Potpuno prirodna formulacija bazirana na biljakama koje direktno podstiču rast kose iz korena. U današnje vreme usled stresa, brzog života, nezdrave ishrane, preležane korone i drugih virusa dolazi sve češće do parcijalnog gubitka kose (gubljenje kose u pečatima) ili do ravnomernog proređivanja kose. Sve ovo je veoma stresno za osobu koja prolazi kroz gubitak kose i zato smo mi patentirali potpuno prirodni šampon koji bez pomoći sulfata, parabena, soli… prodire u sam koren kose i hrani ga direktno pomažući mu na taj način da se oporavi i da da kvalitetnu dlaku koja će biti jaka i neće otpasti.

Priroda u boci

Naš tim se potrudio da sve najbolje i najkvalitetnije prirodne sastojke, koji utiču i pospešuju rast kose, pripremi i uskladi u jedan organski preparat koji će svakim svojim elementom doprineti da dođete do rezultata za veoma kratko vreme.

Organski šampon je neprikosnoven kod sprečavanja opadanja kose, peruti, saboreje, alopecije, bržeg rasta, izrastanja nove i smanjenja masnoće kose.

Šampon je 100% organski, bez hemije. Na bazi koprive, kamilice, ruzmarina, lavande, lista oraha, divlje nane, ružinog ulja, vitamina B, D i E.

sampon protiv opadanja kose 400ml

Soft Hair Losion

Potpuno nova prirodna formula. Losion koji Vam hrani direktno koren kose 24h dnevno.

Soft Hair na prirodan način prodire u folikul dlake i hrani kožu glave po celoj površini. Sve češćom primenom obezbediće maksimalnu hidrataciju i postepeni oporavak kose. Tako možete više puta dnevno “hraniti” kosu, a da to ne zahteva nikakav poseban tretnam i ne utiče na Vaše  svakodnevne obaveze.

Čestice i minerali koji ostaju na koži glave podstiču i ubrzavaju rast kose, smanjuju opadanje, jačaju koren dlake, povećavaju gustinu kose i čine kosu zdravom i sjajnom.

Rekli su o nama

Dobrodošli u svet gde se stvari popravljaju prirodnim putem

Iskoristi svoj PROMO KOD
i uveri se u kvalitet

*Kod možeš iskoristiti upisom u odgovarajuće polje na stranici za potvrdu porudžbine

slbeauty10welcome

What Our Clients Say
687 recenzija