POSTANI NAŠ

Saradnik u prodaji

SL Beauty je kompanija koja se s ponosom bavi proizvodnjom i prodajom vrhunske kozmetike za negu kose, lica i tela. Svesni smo vašeg truda da svojim klijentima pružite najbolju uslugu i želimo da vam pomognemo da to postignete.

Naša strast je stvaranje proizvoda koji će unaprediti lepotu i samopouzdanje vaših i naših klijenata. Naš asortiman obuhvata širok spektar proizvoda, od šampona i losiona za rast kose, pa do proizvoda za negu lica i tela koji će očarati vaše klijente. Verujemo da kvalitetna kozmetika čini veliku razliku u iskustvu vaših klijenata, i zato smo tu da vam ponudimo naše proizvode.

Želimo da postanemo vaši partneri i omogućimo vam da našu kozmetiku ponudite u vašem salonu. Naša namera nije samo prodaja proizvoda, već i izgradnja dugoročnog partnerstva koje će doneti obostrane koristi.

Ako želite da saznate više o našoj ponudi za partnere ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se prilici da zajedno radimo na unapređenju lepote i samopouzdanja vaših klijenata.

Uvek nam možete poslati mail na office@slbeauty.rs

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
What Our Clients Say
687 recenzija